Wie is ABS Infradvies?

Even voorstellen: ik ben Albert Bruins Slot, directeur van ABS Infradvies.

In 1987 ben ik begonnen als bedrijfsleider bij de Twentse Recycling Maatschappij in Hengelo. Bij deze onderneming werd bouw en sloopafval bewerkt tot een grondstof voor de wegenbouw. Na drie jaar verhuisde ik naar Reef Wegenbouw als bedrijfsleider regio Oost. In mijn Reef periode lieten we de omzet weer groeien. Reef Wegenbouw werd Reef Infra en de functie bedrijfsleider groeide naar regiodirecteur. Vervolgens kwamen de regio’s Duitsland en West-Nederland ook onder mijn hoede.

In 2001 ben ik overgestapt naar Temmink Infra. Ook hier hebben we het marktaandeel vergroot. De asfaltpositie van het bedrijf werd verbeterd, werd er een ingenieursbureau aan de diensten toegevoegd en was ik mede initiatiefnemer bij de oprichting van het Asfalt Kennis Centrum (AKC). De stap naar zelfstandigheid werd eind 2008 gezet: de oprichting van ABS Infradvies was een feit.